ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Ενότητες
• Κρεοπώλης
• Σερβιτόρος
• Χειριστής τροφίμων & ποτών

Πού απευθύνεται:
• Αρτοποιοί που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε δικές τους επιχειρήσεις
• Αρτεργάτες που απασχολούνται σε επιχειρήσεις της επισιτιστικής βιοτεχνίας, του εμπορίου άρτου ή του ξενοδοχειακού-τουριστικού τομέα
• Αρτεργάτες που απασχολούνται στη βιομηχανία άρτου
• Αρτεργάτες που απασχολούνται σε μεγάλες αλυσίδες (super markets) του λιανικού εμπορίου
• Κρεοπώλες που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε δικές τους επιχειρήσεις
• Εργαζόμενους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται αυτοτελώς ως κρεοπωλεία
• Εργαζόμενους που απασχολούνται σε κρεοπωλεία εντός υπεραγορών (super markets) του λιανικού εμπορίου
• Εργαζόμενους που απασχολούνται σε εργαστήρια επεξεργασίας – τυποποίησης κρέατος, με αντικείμενο την εμπορία νωπού κρέατος, κατεψυγμένου κρέατος, παραπροϊόντων κρέατος και θηραμάτων, νωπού και κατεψυγμένου κρέατος πουλερικών, παραπροϊόντων κρέατος πουλερικών
Χειριστής Τροφίμων και Ποτών (Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων)
• Παντός είδους καταλύματα, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ κ.α.
• Όλες οι κατηγορίες των επιχειρήσεων επισιτισμού, όπως εστιατόρια, κέτερινγκ, κ.α.
• Όλες οι κατηγορίες των επιχειρήσεων αναψυχής, όπως μπαρ, κέντρα διασκέδασης, καφετερίες, κ.α.
• Επιχειρήσεις της επισιτιστικής βιοτεχνίας και βιομηχανίας
• Μικρά καταστήματα και υπεραγορές (super markets) του λιανικού εμπορίου
• Εργαστήρια και βιομηχανίες επεξεργασίας – τυποποίησης τροφίμων και ποτών